"Voor de miljoenste keer, we splitten niet"

Nadat Dave Grohl in zijn eentje had opgetreden tijdens de Oscars, reageert de Amerikaanse band Foo Fighters in een ironisch filmpje op de geruchten dat de groep ermee zou stoppen. "Voor de miljoenste keer, wij splitten niet. En er gaat niemand solo" staat er aan het eind van het filmpje duidelijk op een pancarte.

Bij het begin van het filmpje speelt de band wel in op de geruchten. Frontman Dave Grohl werkt alleen in de studio aan elektronisch getinte muziek, maar dat blijkt geen succes. 

De overige bandleden zijn op zoek naar een nieuwe frontman, namen als Eddie Vedder, Phil Collins en zelfs Justin Bieber passeren de revue. Uiteindelijk duikt singer-songwriter (en ook de ex-man van Jessica Simpson) Nick Lachey op.

Maar niets blijkt minder waar, de band bevestigt met een overduidelijke pancarte (foto bovenaan) dat er van een split geen sprake is.