Bart De Pauw speelt rol in nieuwe film Marc Punt

Bart De Pauw speelt mee in "Pippa", de nieuwe film van Marc Punt. Het is zijn eerste echte filmrol. De hoofdrollen zijn voor Nathalie Meskens en Tom Van Dyck. In de film speelt De Pauw de rol van werkgever van het personage van Meskens.
© VRT Lies Willaert

"Ik ben zeer blij en best ook wel trots dat Bart meedoet", zegt Punt. "Ik vond hem ronduit briljant acteren in "Het geslacht De Pauw", "Quiz me quick" en in "Biker boys" en begreep dan ook niet waarom hij, op
een paar cameo’s na, nooit te zien was in een langspeelfilm. Hij heeft in "Pippa" een reeks behoorlijk pittige scènes met Nathalie en daar kijk ik echt naar uit." 

De film vertelt het verhaal van Pippa (Nathalie Meskens, foto in tekst) en Glenn (Tom Van Dyck). Na vijf jaar huwelijk gaan ze uit elkaar. Ze willen scheiden, maar raken het niet eens over de verdeling van hun eigendommen. Pippa heeft een hoop fantasieën die ze wil uitproberen om meteen voor goed van Glenn verlost te geraken.

Naast Meskens, Van Dyck en De Pauw spelen ook Ella Leyers, Sven De Ridder, Wim Opbrouck, Peter Van den Begin, Frank Aendenboom, Manou Kersting, Viviane De Muynck en Damiaan De Schrijver mee in de film.

Marc Punt schreef en regisseerde "Matroesjka's" en "Bowling balls". De opnames starten op 28 mei en lopen tot midden juli. Op 14 december 2016 komt de film in de zalen.