Concert van Johnny Hallyday in 150 bioscoopzalen

Het optreden van de Franse rocker Johnny Hallyday in Paleis 12 in Brussel op 26 maart wordt in Frankrijk en België live uitgezonden in 150 bioscoopzalen. De 72-jarige Hallyday is vorige zomer begonnen aan een nieuwe wereldtournee. Op 26 en 27 maart staat hij op het podium in Paleis 12.

De bekendste Franse rocker Johnny Hallyday is op zijn 72e nog lang niet uitgezongen. De zanger van onder meer "Allumer le feu" werkt momenteel een wereldtournee af.

Op 26 en 27 maart staat Hallyday op het podium van Paleis 12 in Brussel. Het concert in Paleis 12 op 26 maart zal in meer dan 150 bioscoopzalen in Frankrijk en België live uitgezonden worden.

Vorige maand werd Johnny Hallyday in Frankrijk nog gelauwerd met een Victoire de la Musique voor zijn 50e album "De l'amour". Hallyday brak begin de jaren 60 van de vorige eeuw door als de "Franse Elvis Presley". Hij is een van de grootverdieners uit de Franse entertainmentindustrie.