Sofie Lemaire keert terug naar de VRT

Radio- en tv-presentatrice Sofie Lemaire keert terug naar de VRT. Met een ploeg van Canvas begint ze aan de opstart van een nieuw programma. Ze zal vanaf de paasvakantie ook opnieuw te horen zijn op Studio Brussel.

“Fijn om terug bij VRT te zijn", reageert Lemaire. "En al helemaal om van nul met iets nieuws te kunnen beginnen bij Canvas. Wat ik hier boeiend vind, is dat ik voor en achter de schermen kan werken en me ook online kan uitleven."

“We zijn heel blij dat we gaan samenwerken met Sofie", zegt Reinhilde Weyns, netmanager van Canvas. "Ze heeft maturiteit, bekijkt de wereld met een nieuwsgierige blik en is oprecht geïnteresseerd om zaken dieper te doorgronden.”

Op Studio Brussel gaat Lemaire samen met haar vriendin Linde Merckpoel ook Siska Schoeters vervangen tijdens de paasvakantie.

Lemaire maakte in de lente van 2012 de overstap van VRT naar Woestijnvis. Ze presenteerde op Vier "Bloot en speren". Op de VRT werkte ze daarvoor voor Studio Brussel en zat ze onder meer in het Glazen Huis voor Music For Life.

Meest gelezen