Enorme hinder op E17 richting Antwerpen na ongeval

Op de E17 richting Antwerpen is er vanochtend grote hinder door een ongeval. Op het hoogtepunt was het zelfs anderhalf uur filerijden. De weg is intussen vrijgemaakt, maar er zijn nog steeds grote vertragingen.

Op de E17 zijn ter hoogte van parking Kruibeke om iets voor 6 uur twee vrachtwagens en een bestelwagen gebotst. Twee van de drie rijstroken waren een tijdlang versperd. De weg is intussen vrijgemaakt, maar automobilisten houden beter rekening met sterke vertragingen.

Automobilisten op de E17 verlaten best de snelweg in Sint-Niklaas en rijden dan verder naar Antwerpen via de N16 en de A12. Wie van Gent naar Antwerpen moet, rijdt het best om via Brussel.

Gezien het regenweer, wordt er ook nog aangeraden om de snelheid op de weg aan te passen, alsook de rijstijl.