Ex-boekhouder Waalse afvaldienst opgepakt in Knokke

De gewezen boekhouder van de Waalse afvaldienst is opgepakt in Knokke. Hij wordt ervan verdacht twee miljoen euro te hebben verduisterd. Gisteren had de politie een opsporingsbericht voor de man verspreid en vanmiddag herkende een klant de gezochte in een café toen die er een glas zat te drinken.

De mobiele telefoon van de man was gestopt met het uitzenden van signalen op 16 februari laatstleden, maar sinds enkele dagen waren de politiediensten de gsm weer op het spoor.

Het is nog onduidelijk of de man ook in het buitenland is geweest, maar hij was zeker in Bastenaken, Namen en Antwerpen. Op die plaatsen had hij namelijk geprobeerd om geld van zijn bankrekening te halen.

De verdachte is intussen van de kust naar Namen gebracht, waar hij vanavond zal verhoord worden door de politie. Morgen zal hij voor de onderzoeksrechter worden geleid.