Murdoch en Hall vieren huwelijk in kerk in Londen

Mediamagnaat Rupert Murdoch (84) en zijn kersverse bruid Jerry Hall (59) hebben hun huwelijk nog eens gevierd in een kerk in Londen. Murdoch en het voormalige model poseerden graag voor de pers. De tien kinderen en een rits bekende Britten waren van de partij op de tweede huwelijksplechtigheid.
Invision

Murdoch en Hall trouwen gisteren tijdens een intieme plechtigheid in Londen. Vandaag volgde de tweede huwelijksplechtigheid met genodigden en de pers. Murdoch, die via Twitter liet weten de "gelukkigste man ter wereld" te zijn, poseerde uitgebreid met zijn bruid. Maar het paar hield de lippen stijf op elkaar.

Murdoch koos voor een blauw kostuum met wit hemd en een bruin paar schoenen. Hall droeg een zijden creatie van Vivienne Westwood.

De plechtigheid werd bijgewoond door de -maar liefst- tien kinderen van het koppel. Murdoch trouwde eerder al drie keer en heeft zes kinderen. Hall leefde jaren samen met Rolling Stone Mick Jagger. Samen hebben ze vier kinderen.

Ook enkele Britse bekenden daagden op in de kerk, onder wie Michael Caine, Bob Geldof, Bill Wyman, Andrew Lloyd Webber, Rebekah Brooks en Tracey Emin.

Invision
Invision
Invision