Badpak van C.J. Parker heeft update gekregen

De eerste foto's zijn verschenen van de acteurs en actrices op de set van "Baywatch". In de filmadaptatie van de populaire tv-serie uit de jaren 90 vertolkt Kelly Rohrbach (26) de rol van C.J. Parker. Ze neemt de plaats in van Pamela Anderson die voor eeuwig met de rol vereenzelvigd zal worden. Voorlopig duikt Anderson zelf niet in de film op.

Alle ogen zijn dus gericht op Rohrbach. "Baywatch" was in de jaren 90 niet alleen populair voor de verhaallijnen maar evengoed -en misschien vooral- voor de afgetrainde lichamen in rode badpak en zwemshort op het strand. De foto's van Rohrbach op de set doen alvast de ronde op het internet en de vergelijking met de rondborstige Pamela Anderson blijft niet uit.

© 2016 FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, U.S.A.

De foto's bevestigen dat Rohrbach eveneens een rood badpak aantrekt. De zwemoutfit heeft wel een update gekregen voor de film. Zo is er vooraan een ritssluiting voorzien en is de rug meer "uitgesneden".

Het originele badpak:

©ProfilesInHistory

Zac Efron is er klaar voor

De film, genre komedie, vertelt het verhaal van een oudere redder (Dwayne "The Rock" Johnson) die het aan de stok krijgt met een jongere collega (Zac Efron) die het niet zo nauw neemt met de regels. Efron toont alvast via Instagram dat hij klaar is voor de rol en dat hij serieus aan de slag is gegaan in de fitnesszaal.

The Hoff is terug

Deze week werd ook bevestigd dat David Hasselhoff in de film zal opduiken. The Hoff was een van de producers van de serie en gaf jarenlang gestalte aan Mitch Buchannon. Volgens collega The Rock werkt de 63-jarige Hasselhoff intensief aan zijn conditie.