"Nee, ik was helemaal niet blij"

Kent u ook die situatie, als een van de partners iets heel graag wil doen, maar de andere wil niet meedoen? Het overkwam onlangs Jordan Alexander toen ze samen met haar man Steven een bezoekje bracht aan Disney World. Jordan wilde zo graag met hem samen in de Splash Mountain rijden. Maar Steven had helemaal geen zin. Dus begon Jordan te bokken en te mokken, wat een opmerkelijke foto opleverde, tot hilariteit van het internet. Al was humor nooit ver weg.

Jordan aan Inside Edition: "Deze attractie is een van mijn favoriete attracties. Mijn man houdt er minder van, maar hij had het mij beloofd. Hij had me beloofd dat hij mee zou gaan." Maar hij ging dus niet mee, "en daar was ik helemaal niet blij mee".

"Ik dacht dat het wel grappig zou zijn dat mijn man een blijvende herinnering zou hebben aan het feit dat hij me zo boos gemaakt had. Ik oefende met mijn gezicht de hele rit lang. Ook al had ik geen spiegel, ik deed mijn best door mijn wenkbrauwen te fronsen en een boos gezicht op te zetten. En zo te hopen dat het zou lukken."

Haar man reageerde achteraf met: "Op de gelukkigste plaats van de wereld werd jij nu gefotografeerd als de nukkigste persoon ooit."

Steven: "Humor is heel belangrijk in onze relatie. Dit beeld is opnieuw een voorbeeld hoe we elkaar doen lachen."

lees ook