Hond huilt van geluk bij weerzien baasje

Huilen van geluk. Beter kon het weerzien van hond Buddy niet omschreven worden toen ze haar baasje, soldaat Hannah Foraker, na een drietal maanden terugzag. De beelden van de reünie gingen de afgelopen dagen viraal.

"Ik ben nooit lang van huis weggeweest. Dat ik nu naar een andere staat moest gaan voor mijn opleiding was een van de moeilijkste dingen die ik ooit gedaan heb. En dan vooral ook omdat ik Buddy moest missen", aldus de jonge vrouw uit Cleveland, Ohio, aan Buzzfeed Animals.

"Ze is intussen al 13, heeft artritis en is voor een groot gedeelte doof. Maar ze maakt al deel uit van ons gezin sinds ze een puppy is."

"Toen ze me na 3 maanden terugzag, leek ze helemaal van de kaart. Zelfs zo erg dat ze niet meer op haar poten kon staan. Maar daarna was ze actiever dan ze de laatste tijd geweest is. Zo gelukkig dat ze was. Geweldig toch."

Hier beneden kunt u de hartverwarmende ontmoeting bekijken:

lees ook