Jean-Michel Jarre op podium van Paleis 12

Elektropionier Jean-Michel Jarre komt op 23 oktober naar ons land. De Fransman zal er zijn recente projecten "Electronica vol 1: The time machine" en "Electronica vol 2: The heart of noise" voorstellen. Jarre werkte hiervoor samen met verschillende artiesten.

Jarre werkte de voorbije jaren samen met artiesten als Boys Noize, Armin Van Buuren, Primal Scream, Jeff Mills, The Orb en Cyndi Lauper aan het dubbelalbum "Electronica". "Electronica vol 1: The time machine" lag vorig jaar in de winkelrekken. Op 8 mei komt het tweede deel van het dubbelalbum "Electronica vol 2: The heart of noise" uit.

Jean-Michel Jarre is een van de meest succesvolle artiesten uit de elektronische muziek. Hij verkocht wereldwijd al meer dan 80 miljoen albums en is bekend van de albums "Oxygène", "Magnetic fields" en "Rendez-vous".

Tijdens zijn optreden in Paleis 12 zal hij nieuw werk combineren met bekende nummers. "De concerten van Jean-Michel Jarre zijn steevast een zinnenprikkelende beleving waarbij analoge synthesizers gekoppeld worden aan revolutionaire digitale en visuele technieken", meldt organisator Greenhouse Talent.