John Goodman in film over aanslag in Boston

De Amerikaanse acteur John Goodman vertolkt een politiecommissaris in de thriller "Patriots day" van de regisseur Peter Berg. "Patriots day" vertelt het verhaal van de klopjacht op de daders van de bomaanslag tijdens de marathon van Boston in 2013.

Na Mark Wahlberg en J.K. Simmons heeft nu ook John Goodman getekend voor een rol in "Patriots day" van Peter Berg.

De thriller vertelt het verhaal van de bomaanslag tijdens de marathon van Boston in 2013. De 63-jarige Goodman vertolkt de rol van politiecommissaris Ed Davis. Davis had een belangrijke rol bij de opsporing van de verdachten van de aanslag.

"Commissaris Davis is een Amerikaanse held en John Goodman zal hem vertolken als een bescheiden en empathische mens", aldus Peter Berg. De film wordt dit jaar nog gedraaid.