"Dinsdag kon wel een oppepper gebruiken"

Het is dinsdag en dat betekent een nieuwe tyrannosaurus rex-dag. Een klein half jaar geleden startten 2 vrienden met het idee om, verkleed als "de koning van de tiransauriërs", de doodnormaalste zaken uit te voeren en de foto’s en beelden daarvan met vrienden te delen. Maar die reageerden zo positief, dat die foto’s en beelden snel op het wereldwijde internet gedeeld werden. En het succes blijft groeien, "tot miljoenen views wereldwijd", aldus nieuwswebsite Today

Beide initiatiefnemers, die liever anoniem blijven, stortten zich immers volop op sociale media. Op Today gaven ze meer uitleg.

"We zijn erg goed in het rondsjokken, zijn er al in geslaagd met een boot te roeien en konden gaan winkelen in een groentezaak. Onze korte armpjes maken een aantal taken wel erg moeilijk."

"Zo is koffie drinken onmogelijk. Al weten we intussen dat als iets niet onmiddellijk gaat we er toch soms in slagen als we blijven proberen."

"Waarom op dinsdag? Donderdag was al bezet, met "Throwback Thursday". En de dinsdag had wel iets nodig om opgepept te worden. Dus zijn we voor "T. rex on Tuesday" gegaan, waarbij we nu heel veel vrienden een glimlach op het gelaat toveren."

"We laten de maatschappij niet bepalen waarmee we willen lachen. Dat zullen we zelf wel doen.” Dinofans kunnen zich einde mei in Minnesota alvast uitleven op een heuse "T. rex Tuesdays"-evenement.

Dompel u zelf onder in de wondere wereld van de tyrannosaurus rex:

lees ook