"Maar ik mocht niet in de camera kijken"

Na winst van zijn ploeg DeLaSalle High School mocht basketbalspeler Samm Jones afgelopen zaterdag de aanwezige sportjournaliste Allie Arlt te woord staan, samen met zijn coach. Maar hij bleek niet alleen een player op het veld, zoals diverse nieuwsmedia opmerkten. Toen Arlt haar gesprek richtte naar de coach, bleek Jones zijn ogen niet van haar te kunnen afhouden. Tot hilariteit van het internet, en van Arlt zelf.

"Maar er was mij verteld dat ik niet in de camera mocht kijken", reageerde Jones, nadat de beelden viraal gegaan waren. Channel 45-journaliste Arlt vond de beelden in ieder geval erg grappig: "Ik kan niet stoppen met lachen als ik ze zie. En het wordt zelfs nog beter, nu ik weet dat mijn 94-jarige opa de beelden zelfs op het internet deelt. Hij denkt wellicht dat deze jongen een sportdrankje nodig heeft."

lees ook