"Nieuw publiek aanboren in de buurt van Hasselt"

Night of the Proms zal voor het eerst naar Limburg reizen. Naast de optredens in het Sportpaleis in Antwerpen komt er ook een opvoering in de Ethias Arena in Hasselt. "We stellen vast dat er elk jaar veel mensen uit Limburg naar Antwerpen komen voor Night of the Proms. We willen hen dichter bij huis tegemoet komen", aldus woordvoerder Lode Vereecke.

De organisatoren van Night of the Proms hebben de komende editie van het event voorgesteld. Het was al bekend dat de komende editie van Night of the Proms zal in het najaar niet enkel opgevoerd worden in het Sportpaleis in Antwerpen. Op 12 november zal Night of the Proms ook neerstrijken in de Ethias Arena in Hasselt.

"We stellen vast dat er elk jaar veel bezoekers naar Antwerpen reizen om Night of the Proms bij te wonen. We willen hen dichter bij huis tegemoet komen. We willen ook een nieuw publiek aanboren dat de afstand naar Antwerpen tot dusver niet wist te overbruggen", aldus woordvoerder Lode Vereecke.

Kobe Ilsen is voor het tweede jaar op een rij de presentator van de gevarieerde muzikale avond. Ook de Braziliaanse dirigente Alexandra Arrieche is opnieuw van de partij.

Night of the Proms blijft trouw aan het beproefde recept: een mix van populaire, klassieke muziek met optredens van popsterren en een klassiek orkest.