Steven Spielberg én Harrison Ford werken mee aan nieuwe "Indiana Jones"

Steven Spielberg zal de vijfde "Indiana Jones"-film regisseren. Ook acteur Harrison Ford is opnieuw van de partij. Dat bevestigt Disney.
EPP
Harrison Ford in de huid van Indiana Jones.

Begin dit jaar raakte bekend dat Disney op een vijfde film in de "Indiana Jones"-reeks broedt. Toen stond nog niet vast wie de film zou regisseren. Vandaag bevestigt Disney dat Spielberg in de regisseursstoel zal plaatsnemen, net als hij bij de eerdere films deed.

Ook Harrison Ford zal in de nieuwe film meespelen. In de vorige vier films vertolkte hij telkens de hoofdrol. Volgens The Hollywood Reporter zal de verhaallijn in de nieuwe film worden verbreed zodat andere en jongere acteurs eveneens aan bod komen.

De vijfde "Indiana Jones"-film wordt in de zomer van 2019 in de zalen verwacht, elf jaar na de vierde film "Indiana Jones and the kingdom of the crystal skull". Daarin speelde Ford aan de zijde van Shia LaBeouf.