"Achter de wolken" verwelkomt 100.000e bezoeker

De Vlaamse film "Achter de wolken" heeft de voorbije weken al 100.000 mensen naar de bioscoop gelokt. De 22-jarige Ellen Brackx uit Kortemark is in Gent in de bloemen gezet door hoofdrolspelers Chris Lomme en Jo De Meyere. Ze mag honderd dagen gratis naar de bioscoop.

Het langspeeldebuut van Cecilia Verheyden heeft al 100.000 bezoekers naar de bioscoop gelokt. "Achter de wolken" loopt intussen zes weken in de Vlaamse bioscopen.

Bij de vertoning om 17 uur in Gent werd de 22-jarige Ellen Brackx door hoofdrolspelers Chris Lomme en Jo De Meyere in de bloemen gezet. Brackx is een grote fan van Chris Lomme. Ze had op Facebook gezien dat ze de film in het bijzijn van de actrice kon bekijken in Gent.

"Achter de wolken" vertelt het verhaal van een man en een vrouw die elkaar na vijftig jaar opnieuw ontmoeten. Tot onvrede van hun kinderen besluiten ze een relatie te starten.