Daydream Festival trekt naar Mexico

Het Belgische Daydream Festival trekt naar Mexico. In het weekend van 25 en 26 november vindt er een editie van het dancefestival plaats in de buurt van Mexico-Stad. De organisatie hoopt op zo'n 25.000 bezoekers.

“De interesse was er al meerdere jaren vanuit allerlei windstreken”, zegt organisator Roel Berens. “Electronic dance music kent een explosief succes in het buitenland. Dat is zo in Midden- en Zuid Amerika, maar ook in India en in Azië. België is een referentiepunt voor die landen, want onze festivals zijn absolute wereldtop op vlak van kwaliteit en aanbod. We hebben het perfecte moment afgewacht om deze stap te maken."

In ons land vindt het festival in Lommel plaats in het weekend van 15 en 16 april. Op de affiche staan onder anderen Dj Ingrosso en Blasterjaxx, Nervo, Don Diablo en Ummet Ozcan.