Gerecht laat twee opgepakte personen vrij

De twee personen die afgelopen nacht zijn opgepakt in het kader van de antiterreuractie in Vorst zijn weer vrijgelaten. Dat meldt het federaal parket. Zij worden niet in verdenking gesteld.
De antiterreuractie vond gisteren plaats in Vorst

Na de antiterreuractie in Vorst gisteren zijn twee personen afgelopen nacht opgepakt. Het ging om een persoon die gewond was binnengebracht in het ziekenhuis van Halle en iemand die was meegenomen bij een huiszoeking in Vorst.

Het federaal parket wou deze voormiddag niet ingaan op de identiteit van de personen of hun eventuele rol. De twee verschenen deze middag voor de onderzoeksrechter en werden vrijgelaten. Zij worden niet in verdenking gesteld, zo meldt het federaal parket nu.

Het federaal parket meldt ook nog dat de huiszoeking in Sint-Pieters-Leeuw negatief was.