Britse goochelaar Paul Daniels overleden

De Britse goochelaar-illusionist Paul Daniels is op 77-jarige leeftijd overleden in Berkshire. Dat bevestigt zijn zoon via Twitter. Sinds vorige maand wist hij dat hij een hersentumor had. Daniels werd eerst nog behandeld in het ziekenhuis, maar wilde zijn laatste dagen thuis doorbrengen met zijn gezin.
BAnthony Harvey 4

Daniels verwierf bekendheid bij het grote publiek met zijn tv-show "The Paul Daniels magic show". De show was heel populair en werd gedurende 15 jaar uitgezonden op de BBC, van 1979 tot 1994. Hij werd bekend door verschillende uitspraken waaronder "You'll like this... not a lot, but you'll like it".

Het afgelopen decennium was Daniels bijna niet meer op televisie te zien, maar hij deed wel nog optredens. In 2010 nam hij nog deel aan het dansprogramma "Strictly come dancing".