Jamie Oliver: "Vijfde kind wordt laatste kind"

De Britse tv-kok Jamie Oliver (40) wordt voor de vijfde keer vader. Oliver en zijn vrouw Jools (41) maakten het nieuws bekend op de rode loper van de film "Eddie the eagle" in Londen. "Het was niet gepland. Ik kan zelfs niet geloven dat ik dit zeg", vertelde Oliver aan de pers.
Verwendung weltweit, usage worldwide
Jamie Oliver en Jools Oliver op de rode loper

Het koppel heeft al drie dochters en een zoon, met opvallende namen: Poppy Honey Rosie (14), Daisy Boo Pamela (12), Petal Blossom Rainbow (6) en Buddy Bear Maurice (5).

Oliver en Jools leerden elkaar kennen toen ze 18 waren. Ze zijn 16 jaar getrouwd. Zij maakte er nooit een geheim van nog een kind te willen. "Eigenlijk doe ik gewoon wat ze zegt. Ze is een fantastische moeder. En ik volg", licht Oliver toe. Hij benadrukt wel dat het deze keer hun laatste baby zal zijn.

Verwendung weltweit, usage worldwide

Jamie Oliver met zijn gezin