Vrouw verdwijnt mysterieus tijdens rechtstreeks interview

In Denemarken is ophef ontstaan na een rechtstreeks tv-interview op TV2. Terwijl een reporter een man op een luchthaven vragen stelt, lijkt een vrouw op de achtergrond in het niets te verdwijnen.

Een tv-interview met een sportvrouw- of man op een luchthaven: het zijn vertrouwde beelden die met het EK voetbal en de Olympische Spelen in aantocht wellicht weer veelvuldig op de buis te zien zullen zijn.

Dat mensen tijdens zo'n gesprek in het niks lijken te verdwijnen, is minder doordeweeks. Toch is dit precies wat de kijkers van het programma SportsCenter op de Deense zender TV2 te zien kregen tijdens een rechtstreeks interview met een atleet.

Terwijl een reporter de man vragen stelt, staat in de achtergrond een blonde vrouw te praten met een donkerharige vrouw die een kar vol bagage voortduwt. Eenmaal ze is voorbijgelopen, is de blonde vrouw als bij toverslag verdwenen. Toeval, magie of zelfs een alien? Op het internet gonst het van de geruchten. Oordeelt u zelf:

lees ook