"Kan iemand mooier zwanger zijn?"

"Mocht Beyoncé een hond zijn, dan zou zij deze hoogzwangere hond zijn." Nieuwswebsite The Telegraph wilde met deze vergelijking alvast aangeven hoe stijlvol de hoogzwangere Lilica poseerde voor de lens van haar baasje, fotografe Ana Paula Grillo. De foto’s werden genomen net voor de hond beviel van 5 puppy’s. "Dat deze foto’s zo’n succes zijn op het internet? Je moet er maar naar kijken en dan weet je het", aldus The Telegraph nog.

"Het leek alsof ik haar helemaal begreep. Ze maakte dan ook de meest sensationele poses", aldus Grillo op de dierenwebsite Bored Panda. De 5 puppy’s werden een dag later geboren en werden verdeeld onder familieleden van Grillo.

Nieuwswebsites wereldwijd pikten de foto’s op, vooral met omschrijvingen als "She nailed it!", "De beste zwangerschapsfoto’s ooit" en "Kan iemand mooier zwanger zijn?" Oordeelt u zelf op basis van deze fotocompilatie:

lees ook