"We maken het goed met een gigantische barbecue"

De tristesse droop van de foto van deze grootvader, beter bekend als "Papaw", af toen hij zijn 6 kleinkinderen uitgenodigd had voor een hamburger, maar slechts één van hen kwam opdagen. Die ene, Chelsea Harmon uit Oklahoma, publiceerde de foto op Twitter, met een stortvloed aan reacties op sociale media tot gevolg. De 5 niet opgedaagde kleinkinderen kregen het er hierbij vaak erg van langs. Maar zij gaan het nu proberen goed te maken.

"We gaan het goedmaken met een gigantische barbecue. En iedereen is erop uitgenodigd", aldus kleinzoon Brock Harmon op Buzzfeed News. De barbecue zal komende zaterdag doorgaan en "Papaw" zal er eigenhandig de hamburgers bakken." Tijdens het bakken zal "Papaw" beschikbaar zijn voor foto’s.

Brock: "Het was eigenlijk zijn idee om deze barbecue te organiseren. Het feit dat hij nu zo bekend is, vindt hij geweldig. Hij wilde dan ook niet liever dat zijn internetroem zou gevierd worden met hamburgers."

"We doen dit helemaal niet om in de belangstelling te staan. Maar we hebben nu wel ons lesje geleerd, wat we ook aan anderen willen meegeven: bel je grootouders, zeg hen dat je van hen houdt. En ga bij hen eten", voegde hij er op de plaatselijke nieuwszender KVUE-TV aan toe.

Hier beneden kunt u nogmaals de foto zien waar het allemaal mee begon:

lees ook