Zakenvrouw Louis-Dreyfus op 53e bevallen van tweeling

De Zwitserse zakenvrouw Margarita Louis-Dreyfus (53) is bevallen van een tweeling, twee dochters. Met een persbericht heeft haar firma Louis Dreyfus Commodities de geruchten van afgelopen weekend bevestigd.
Margarita Louis-Dreyfus en partner Philipp Hildebrand.

"Moeder en baby's stellen het goed", klinkt het in een persbericht. De tweeling was uitgerekend voor begin april. Bij de aankondiging van de zwangerschap liet ze weten dat ze enkele weken na de bevalling haar werk weer zou willen hervatten.

Margarita Louis-Dreyfus is de weduwe van de Franse zakenman Robert Louis-Dreyfus. Ze is ook voorzitster van de Franse voetbalclub Olympique Marseille. Haar huidige partner is Philipp Hildebrand, de voormalige voorzitter van de Zwitserse nationale bank.

Louis Dreyfus Commodities is een van de vier grootste groepen wereldwijd die handel drijven in landbouwproducten, zoals granen. De zakenvrouw heeft al drie zoons, onder hen ook een tweeling, die ze kreeg met haar man die in 2009 overleed. Ze staat op de 171e plaats in de Forbes-lijst van rijkste personen wereldwijd.