"Grootste discoband ooit" komt naar Couleur Café

De organisatoren van Couleur Café hebben een vijftiental nieuwe namen toegevoegd aan de affiche van de komende editie van het festival in Brussel. Onder anderen Chic ft. Nile Rodgers, Hudson Mohawke, Clap!Clap! en Bunny Wailer zullen hun ding doen op het driedaagse festival op de site van Tour and Taxis.
BELGA

De affiche van de 27e editie van Couleur Café is bijna volledig samengesteld. Vanochtend hebben de organisatoren een vijftiental nieuwe namen voor de komende editie op een rij gezet.

Het gaat om Chic ft. Nile Rodgers, Hudson Mohawke, Clap!Clap!, Bombo Estereo, Elito Reve y Su Charangon, Bunny Wailer, Proteje, Atomic Spliff, Julian Marley, Nneka, Féfé, Method Man & Redman, Alpha Wann, Akua Naru, Kwabs en Roméo Elvis & Le Motel.

Eerder raakte al bekend dat onder anderen Arno, Selah Sue, Youssou N'Dour, Goran Bregovic en Black Box Revelation naar Couleur Café komen. Het festival vindt dit jaar plaats van 1 tot en met 3 juli.