Brussels Airlines leidt vluchten zeker tot zondag om

Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines zal zeker tot en met zondag zoveel mogelijk Europese vluchten uitvoeren vanaf de luchthavens van Antwerpen en Luik. Dat zegt woordvoerder Geert Sciot. Voor de langeafstandsvluchten worden oplossingen gezocht.

Brussels Airlines legt shuttlebussen in tussen Brussel (parking nabij Brussel-Centraal en lowcostparking op Brucargo) en de regionale luchthavens. Ze roept klanten op om daar zoveel mogelijk gebruik van te maken, omdat de luchthavens in Antwerpen en Luik niet uitgerust zijn om alle extra auto's op te vangen.

De Ierse lagekostenmaatschappij Ryanair leidt zeker tot en met dinsdag 29 maart haar vluchten van en naar Brussels Airport om naar de luchthaven van Charleroi. Klanten die vanop Zaventem zouden vertrekken, moeten zelf naar Charleroi gaan. Ryanair roept hen op om minstens drie uur op voorhand aan te komen voor de extra veiligheidscontroles.