Paul McCartney duikt op in "Pirates of the Caribbean"

Paul McCartney speelt mee in één scène in de film "Pirates of the Caribbean: dead men tell no tales". Dat meldt Deadline. Om welke rol het gaat, is niet duidelijk.
PK

Hoewel de opnames voor "Pirates of the Caribbean: dead men tell no tales" al even waren afgelopen, zijn regisseurs Joachim Ronning en Espen Sandberg recent opnieuw de opnamestudio ingedoken om één extra scène in te blikken, zo weet Deadline. Het gaat om een scène waarin McCartney centraal staat. Het is evenwel niet duidelijk welke rol de ex-Beatle precies speelt.

"Pirates of the Caribbean: dead men tell no tales" is de vijfde film in de reeks. Johnny Depp keert terug als Captain Jack Sparrow, Geoffrey Rush kruipt in de huid van Barbossa en Orlando Bloom doet opnieuw mee als Will Turner. De film wordt in het voorjaar van 2017 verwacht.