Drie Nederlanders omgekomen bij aanslag op Zaventem

Bij de aanslag op de luchthaven van Zaventem zijn ook drie Nederlanders om het leven gekomen. Dat meldt het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken. "Terrorisme kent geen grenzen en geen enkel mededogen", klinkt het.

Volgens het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken zijn in Zaventem dinsdag ook drie Nederlanders omgekomen."Mijn gedachten gaan uit naar de familie en vrienden. Ik wens hen veel sterkte met dit verschrikkelijke verlies", laat de Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders weten in een persbericht. "Het is afschuwelijk dat deze mensen door de willekeur van terreur zijn gedood."

De slachtoffers zijn een broer en zus, die in de Verenigde Staten woonden, en een vrouw uit Deventer. "Terrorisme kent geen grenzen en geen enkel mededogen. Dat laten de aanslagen in Brussel opnieuw zien", klinkt het voorts.