Guns N' Roses op tournee in Noord-Amerika

De Amerikaanse rockgroep Guns N' Roses heeft 21 nieuwe concertdata aangekondigd voor de reünietournee van de band. De groep rond zanger Axl Rose en gitarist Slash splitte in 1993 na een concert in Buenos Aires in Argentinië. Begin dit jaar kondigde de band een reünie aan op het festival Coachella in Californië.

De Amerikaanse rockgroep Guns N' Roses heeft 21 nieuwe concertdata aangekondigd voor de reünietournee van de band. Zanger Axl Rose en gitarist Slash verrasten heel wat fans toen ze begin dit jaar aankondigden dat er een reünie van Guns N' Roses wordt gehouden op het festival Coachella in Californië.

Na de bekendmaking van het optreden op Coachella volgde de aankondiging van enkele concerten in Las Vegas en in Mexico. Nu zijn daar nog 21 andere concerten in de Verenigde Staten en Canada aan toegevoegd.

Wellicht zullen er nog concertdata volgen, want er is nog geen concert gepland in Los Angeles, de thuisstad van Guns N' Roses.