Pyjama van meneer Kaktus brengt 471 euro op

De Nederlandse tv-presentator Peter Jan Rens verkoopt een groot deel van zijn bezittingen omdat hij verhuist naar Turkije. De originele pyjama die Rens droeg in het televisieprogramma "De grote meneer Kaktus show" werd geveild voor 471 euro.

De Nederlandse tv-presentator Peter Jan Rens gaat met vrouw en dochter verhuizen naar Turkije. De presentator heeft heel wat bezittingen te koop aangeboden op het internet omdat de verhuizing binnenkort plaatsvindt.

De pyjama die hij van 1986 tot 1993 droeg in het kinderprogramma "De grote meneer Kaktus show" veranderde van eigenaar voor 471 euro.

Peter Jan Rens (65) is bij het grote publiek vooral bekend van het personage meneer Kaktus en als presentator van het spelprogramma "Doet-ie 't of doet-ie 't niet".