Zo maakt u dus een goede eerste indruk

Het was vorig weekend alleszins een sollicitatiegesprek dat niet liep zoals gepland. Terwijl manager Dominique Griffin van het "Popeyes Famous Fried Chicken"-restaurant in New Orleans, VS, een van de sollicitanten, Devin Washington, de nodige vragen stelde om hem voor de job in haar restaurant te evalueren, dook er plots een dief op. De 18-jarige sollicitant bewees onmiddellijk zijn capaciteiten.

De dief was binnengekomen met de vraag om wat geld te wisselen. Plots stak hij zijn arm over de toonbank om in de kassa te grabbelen. Door het tumult dat volgde, repte manager Griffin zich naar de kassa, greep de dief, maar die wist zich los te rukken.

Sollicitant Washington twijfelde geen moment en greep de vluchtende dief bij de lurven. Hij slaagde erin de man met de arm op zijn rug klem te zetten. Met de hulp van de kok kon de dief uiteindelijk aan de politie overgeleverd worden.

Met het incident was ook het sollicitatiegesprek afgelopen. Met Washington die de job kreeg. Griffin zei hem: "Je bent aangenomen. Je hebt die job absoluut verdiend."

lees ook