"Make you feel my love" van Adele ultieme nilliessingle

"Make you feel my love" van Adele staat op de eerste plaats in de "Top 100 van de nillies" van MNM. De luisteraars van MNM verkozen het nummer boven "I gotta feeling" van Black Eyed Peas en "Viva la vida" van Coldplay. De hoogste Belgische notering is de vierde plaats van "Walk on water" van Milk Inc..

MNM heeft vanmiddag de "Top 100 van de nillies" uitgezonden. "Make you feel my love" van Adele eindigde op de eerste plaats in de lijst van de luisteraars van MNM.

Adele bracht de cover van het nummer van Bob Dylan uit in 2008 op haar debuutalbum "19". Vorig jaar eindigde de single op de zesde plaats in de "Top 100 van de nillies".

"I gotta feeling" van Black Eyed Peas en "Viva la vida" van Coldplay vervolledigen het podium. "Walk on water" van Milk Inc. is het populairste Belgische nummer in de lijst op de vierde plaats.

Black Eyed Peas twee keer in de top tien

Black Eyed Peas staat met twee nummers in de top tien. Naast "I gotta feeling" staat "Where is the love?" op de zevende plaats. Zowel "Make you feel my love" van Adele als "Where is the love?" van Black Eyed Peas werden de afgelopen week in de nasleep van de aanslagen in Zaventem en Brussel dikwijls gedraaid op MNM als vorm van troost.

"The real Slim Shady" van Eminem op de 21e plaats stond nooit eerder in de lijst en is daarmee de hoogste nieuwkomer in de "Top 100 van de nillies".

De top tien van de "Top 100 van de nillies"

1. (6) "Make you feel my love" - Adele
2. (4) "I gotta feeling" - Black Eyed Peas
3. (3) "Viva la vida" - Coldplay


4. (5) "Walk on water" - Milk Inc.
5. (1) "Sex on fire" - Kings Of Leon
6. (2) "Poker face" - Lady Gaga
7. (-) "Where is the love?" - Black Eyed Peas feat. Justin Timberlake
8. (12) "Beautiful day" - U2
9. (8) "Don't stop the music" - Rihanna
10. (36) "Chasing cars" - Snow Patrol