Mariah Carey niet naar Brussel na aanslagen

De Amerikaanse zangeres Mariah Carey heeft aangekondigd dat ze haar concert in Vorst Nationaal annuleert uit veiligheidsoverwegingen. "Ik hoop jullie snel te zien en stuur jullie mijn gebeden en eeuwige liefde, plezier en licht", schrijft Carey op Twitter.

Het concert van de Amerikaanse zangeres Mariah Carey op zondag 27 maart in Vorst Nationaal is afgelast. De zangeres annuleert het optreden uit veiligheidsoverwegingen na de aanslagen in Zaventem en Brussel.

"Ik hou van mijn fans in Brussel, maar op dit moment raadt men mij aan om mijn concert te annuleren voor de veiligheid van mijn fans, mijn band, mijn crew en iedereen die bij deze tournee betrokken is", meldt Carey.

Concertorganisator Live Nation bevestigt dat het optreden is geschrapt. "Tickethouders worden verzocht om naar de plaats van aankoop te gaan om hun geld terug te krijgen", aldus Live Nation.

De Belgische politie is nog steeds op zoek naar verschillende verdachten van de aanslagen van dinsdagochtend op de luchthaven van Zaventem en de metro in Maalbeek in Brussel.

SUPPLIED BY XPOSUREPHOTOS.COM