Man doodgeschoten voor café in Temse

In Temse heeft vannacht een schietpartij plaatsgevonden waarbij een dode viel. Dat meldt het parket van Oost-Vlaanderen. De vermoedelijke schutter vluchtte weg, maar kon later worden opgepakt.

De schietpartij vond plaats voor het café "Club 101" in de Rozenlaan. Een 47-jarige man, die geboren is in Turkije en in Hamme woont, werd er neergeschoten. Het slachtoffer werd nog overgebracht naar het ziekenhuis, maar overleed daar aan zijn verwondingen.

De vermoedelijke schutter is een 42-jarige man, ook geboren in Turkije, die in Bornem woont. "De verdachte sloeg na de feiten op de vlucht, maar kon later gevat worden in Bornem", zegt parketwoordvoerster Eva Brantegem. "De man zal voorgeleid worden voor de onderzoeksrechter op verdenking van moord."

Een wapendeskundige en een wetsgeneesheer zijn aangesteld. In het belang van het onderzoek wordt voorlopig geen verdere informatie gegeven.

Meest gelezen