"Beste supermarkt, ik had net een negatieve ervaring"

In Australië heeft een vrouw de verrassing van haar leven gehad na een bezoek aan de plaatselijke supermarkt, een negatieve weliswaar. In de broccoli die ze net had gekocht, ontdekte ze een levende roodrugspin, meldde ze op Facebook. Verscheidene media pikten het verhaal op en het werd gretig gedeeld.

De roodrugspin is een kleine maar uiterst giftige spin, die verwant is aan de beruchte zwarte weduwe.

Dee Nott, die de broccoli in een plaatselijke supermarkt van Woolworths in Queensland had gekocht, bleef niet bij de pakken zitten en postte een foto van broccoli mét spin op de Facebookpagina van Woolworths, met de tekst: "Hallo team Woolworths, ik heb net een slechte ervaring gehad - een levende roodrugspin in mijn broccoli die ik vandaag kocht in jullie winkel aan Runaway Bay".

"Ik had geluk dat het beest me niet beet toen ik de broccoli waste. (...) Ik dacht dat ik dit moest melden, omdat er misschien een groter probleem is." Woolworths reageerde via een woordvoerder: "We nemen dit heel ernstig, Dee. Geef ons jouw contactgegevens door, zodat we dit met jou zo snel mogelijk verder kunnen opvolgen." Een woordvoerster zei nog dat het incident wordt onderzocht.

lees ook