Geen Roxette op Suikerrock in Tienen

De Zweedse popgroep Roxette annuleert haar zomertournee door gezondheidsproblemen van zangeres Marie Fredriksson. Dat is slecht nieuws voor Suikerrrock in Tienen, waar de band op zondag 31 juli zou optreden.
dwimp

Roxette zou normaal gezien op 3 juni beginnen aan het laatste deel van de "RoXXXette 30th Anniversary Tour". Maar dat gaat dus niet door.  "Zangeres Marie Fredriksson heeft van haar dokters het advies gekregen om niet te touren, als gevolg daarvan worden alle zomershows geschrapt", luidt het in een persbericht van de groep (zie onder).

Wat de gezondheidsproblemen van Fredriksson precies inhouden, wordt niet gezegd. Tussen 2002 en 2005 was de zangeres buiten strijd door een hersentumor en een lange revalidatie.

Roxette stond geprogrammeerd op Suikerrock op zondag 31 juli, samen met Marco Borsato, Stan Van Samang, Emma Bale, Bandits, Prinsessia en De Bende & Mega Mindy. De nieuwe invulling van het zondagprogramma wordt binnenkort bekendgemaakt.