Lost Frequencies op Coachella: "Zelfs de Amerikanen zingen mee"

Felix De Laet, de man achter Lost Frequencies, blikt tevreden terug op zijn eerste passage op het Amerikaanse muziekfestival Coachella afgelopen weekend. "De sfeer was zalig. De tent zat helemaal vol", zegt hij aan MNM. Volgend weekend speelt hij een tweede keer op het beroemde festival.

De Laet mocht zaterdag tussen 16 en 18 uur de Sahara Tent proberen te vullen. Dat is aardig gelukt, vertelt de jonge Brusselse dj. "Het was echt fantastisch. De tent helemaal vol. Het was ambiance van A tot Z."

Ook in de VS kennen ze intussen "Are you with me" en "Reality", de grote hits van Lost Frequencies. "Iedereen zong de liedjes mee." Of hij al beseft hoe snel het voor hem gaat? "Ik ga het pas beseffen binnen een paar jaar."

"Wat speciaal is aan Coachella, zijn de bekende mensen die overal rondlopen, ook in de backstage. Zaterdag ging ik terug naar mijn loge en ik stapte langs The Weeknd. Ik durfde niets te vragen want ik wil niemand lastig vallen backstage."

De Laet heeft een druk reisprogramma. Donderdag staat hij op het hoofdpodium van Tomorrowland Brasil. Een dag later vliegt hij terug naar Californië want zaterdag staat hij een tweede keer op Coachella. Het festival vindt plaats tijdens twee opeenvolgende weekends.

De jongste jaren zet Coachella wel vaker Belgische artiesten op de affiche. Vorig jaar kreeg Stromae zelfs een erg mooi plekje. Het jaar daarvoor was de eer weggelegd voor Netsky en twee acts uit de dj-wereld.