Reuzegrote Stromae op pilaar van Brusselse Ring

In Anderlecht zijn 12 steunpilaren van de Brusselse Ring beschilderd door graffitikunstenaars. De opvallendste tekening is die van een reuzegrote Stromae. "De reuzen van Anderlecht" is een initiatief van Urbana, een vzw ter promotie van stadskunst, en maakt deel uit van de vierde editie van het kunstparcours Itinérart.

De afbeelding van Stromae is tien meter hoog. Het is een werk van de Brusselse streetartkunstenaar Steve Locatelli. De andere pilaren werden bewerkt door Hell’o, Farm Prod, Eyes-B, Blancbec, Aien, Ebola, Derm, El nino 76, Demos, Solo Cink, Nean, Eres, Reset, Reab en Defo Dalbino.

De steunpilaren bevinden zich in de "Hall of fame van Neerpede" ter hoogte van de Marius Renardlaan in Anderlecht. Op die plek wordt graffiti gedoogd.