"Was iemand hun puppy's aan het doodknijpen?"

"Beklijvende televisie", "Een optreden dat naar de keel grijpt" De excuses van Johnny Depp en Amber Heard voor het illegaal binnenbrengen van hun hondjes in Australië liet niemand onberoerd, en al zeker sociale media niet. En daar was natuurlijk de nodige ironie nooit ver weg. We maakten een selectie, en eindigen met hoe de opnames, volgens een filmpje van comédienne Natalie Tran, écht gebeurd zijn.

Amber Heard, de echtgenote van Johnny Depp, ontsnapte aan een veroordeling voor het illegaal in Australië binnenbrengen van hun hondjes Pistol en Boo. De zaak, ook wel "Terriergate" genoemd, veroorzaakte heel wat ophef in het land. De rechter besloot gisteren dat een videoboodschap met excuses volstond. Mocht u de originele video gemist hebben, die kunt u hier bekijken.

lees ook