"Koppen" en "Panorama" gaan de krachten bundelen

De redacties van "Koppen" en "Panorama" smelten samen om een vernieuwd "Panorama" te maken dat vanaf komend najaar op Eén zal te zien zijn. Dat meldt Eén. Ook op Canvas blijft VRT Nieuws reportages brengen.

Zowat zeventien jaar heeft "Koppen" als onafhankelijk reportageprogramma bestaan, maar daar komt binnenkort een einde aan. Vanaf komend najaar werkt de redactie samen met die van "Panorama" om samen een vernieuwd "Panorama" te maken.

Dat nieuwe "Panorama" zal niet langer op Canvas te zien zijn, maar wel op Eén. Het is de bedoeling de kijker wekelijks een zelfgemaakte en actuele reportage voor te schotelen. De voorbereidingen hiervoor starten nu al.

VRT Nieuws blijft ook voor Canvas nieuwsreportages aanleveren. Onder welke vorm dat zal gebeuren, staat nog niet vast.