Het zal je overgrootvader maar wezen

Nicolas Cage en Matthew McConaughey deden het hem al voor en nu zou Johnny Depp het ook doen: heen en weer in de tijd reizen. Opnieuw is een foto van veel vroeger opgedoken, waarbij de persoon die er opstaat verdacht veel lijkt op een hedendaagse celebrity. Dit keer was het Michael William Johnstone, die een foto van zijn overgrootvader op sociale media deelde, een foto die snel viraal ging. De reden was duidelijk: de gelijkenis met Depp was te treffend om niet opgemerkt te worden.

De 23-jarige Johnstone op nieuwswebsite Huffington Post: "Ik heb mijn overgrootvader nooit persoonlijk ontmoet. Hij maakte alleszins muziek en bespeelde de trombone, dat heb ik weten te achterhalen. Hij leidde ook koren in verschillende scholen."

"Ik kan geen volwaardige uitspraken doen of hij een droomprins was in die tijd, zoals Depp nu. Maar ik veronderstel dat door zijn looks hij toch wel goed in de markt moet hebben gelegen bij de vrouwen."

Oordeelt u zelf:

lees ook