"Weet je wel van wie die portefeuille is?"

Verbazing alom bij het gezin Budzyn-Baker, toen zoon Tristin een portefeuille vond in een restaurant nabij Los Angeles. Die bleek immers toe te behoren aan Chris Hemsworth, vooral bekend van zijn rol als "Thor". Tristin liet de portefeuille braafjes weer aan de Australische acteur bezorgen en daar werd hij nu uitgebreid voor beloond.

Op weg naar de luchthaven van Los Angeles stopte Hemsworth even om iets te eten, zo vertelde hij enkele dagen geleden in The Ellen DeGeneres Show: "Daar vergat ik mijn portefeuille op de tafel en dacht dat ik hem nooit meer terug zou krijgen. Dat ik die nooit mee terug zou zien. Ik dacht dat die door de opruimer van dienst in een vuilbak zou terechtkomen."

Maar dat was dus buiten de 17-jarige Tristin gerekend: "Ik keek naar mijn moeder en vroeg haar verbaasd: "Ma, weet je wel van wie deze portefeuille is? Het is die van Thor!" We waren gewoon sprakeloos." Daarna stuurde hij een brief naar het management van de Australische acteur.

Hemsworth bleek vooral verrast dat er niets gestolen was uit zijn portefeuille: "Ik dacht dat die leeg zou zijn. Maar al het geld zat er nog in. Daarom mag je hebben wat erin zat, en een extraatje meer."

Alsof dat nog niet genoeg was, kreeg Tristin van gastvrouw DeGeneres ook nog eens 10.000 dollar (8.900 euro) om zijn studiekosten te betalen. Onder het motto: eerlijkheid duurt het langst.

lees ook