"Vermoord terwijl pasgeboren baby ernaast lag te slapen"

De dodental bij de schietpartij in de Amerikaanse staat Ohio is opgelopen tot 8. Een van de slachtoffers is een moeder die naast haar pasgeboren baby lag te slapen. De baby is ongedeerd. Alle slachtoffers zijn familie van elkaar.
AP

Op het platteland in de Amerikaanse staat Ohio zijn in de buurt van de stad Cincinnati vandaag 8 levenloze lichamen gevonden die vermoedelijk allemaal door dezelfde schutter om het leven zijn gebracht. De lichamen zijn op verschillende locaties gevonden. De meeste slachtoffers zijn in hun slaap doodgeschoten.

Alle slachtoffers zijn familie van elkaar en in het hoofd geschoten. Het gaat om 7 volwassenen en een 16-jarige tiener. "Onder de slachtoffers bevindt zich een moeder die is doodgeschoten terwijl haar 4-dagen oude baby naast haar lag te slapen", meldt de politie. De baby is ongedeerd. Ook twee andere kinderen (6 maanden en 3 jaar oud) hebben de feiten overleefd.

Het motief voor de moorden is nog niet bekend. Volgens de politie is de moordenaar nog niet gevat.