Pamela Anderson krijgt rol in nieuwe "Baywatch"

De Amerikaanse acteur Dwayne Johnson heeft aangekondigd dat Pamela Anderson opgenomen is in de cast van de nieuwe "Baywatch"-film. Eerder maakte Johnson al bekend dat bedenker David Hasselhoff ook een rol zal krijgen in de film.

De populaire ninetiesserie "Baywatch" wordt door Hollywood herwerkt in een nieuwe langspeelfilm. David Hasselhoff en Pamela Anderson zijn de bekendste gezichten van de originele serie, die in 1989 voor het eerst op de buis kwam en meer dan tien jaar lang werd uitgezonden.

Dwayne Johnson neemt de hoofdrol van de nieuwe film voor zijn rekening. De Amerikaanse spierbundel is ook de producent van de film. Johnson kondigde aan dat Pamela Anderson net als David Hasselhoff een rol zal krijgen in de op stapel staande film.

"Pamela Anderson groeide in haar rol van CJ Parker uit tot een van de meest iconische karakters van een generatie in de meest succesvolle tv-serie aller tijden. We konden de film niet maken zonder haar", aldus Johnson.