Zelfmoord uitgesloten als doodsoorzaak Prince

Sheriff Jim Olson van Carver County in Minnesota heeft op een persconferentie gemeld dat de doodsoorzaak van Prince geen zelfmoord kan zijn. Er werden ook geen verwondingen gevonden op zijn lichaam die duiden op geweld. De autopsie op het lichaam van de onverwacht overleden zanger en muzikant is intussen uitgevoerd. De resultaten ervan, worden pas over enkele weken verwacht.

De sheriff van Carver County in Minnesota, Jim Olson, heeft op een persconferentie een stand van zaken gegeven over het onderzoek naar de dood van de 57-jarige Prince.

Volgens Olson zijn er geen aanwijzingen dat Prince is overleden door zelfmoord. "Er is geen reden om te geloven dat zijn overlijden een zelfmoord betrof. Er werd op het lichaam van Prince ook geen spoor van letsel aangetroffen", aldus Olson.

In de vooravond meldde autopsiebureau Midwest Medical Examiner dat er pas zal worden gecommuniceerd over het onderzoek als alle resultaten van de autopsie -waaronder die van de toxicologische tests- bekend zijn. Het is mogelijk nog verschillende weken wachten op uitsluitsel over de dood van Prince.