Jani Kazaltzis begint met de Jani Academy

TV-figuur en stylist Jani Kazaltzis (37) opent zijn eigen modeschool. "Het laatste wat ik wil, is alles wat ik weet en ervaren heb voor mezelf houden", stelt Jani op de website van de Jani Academy.

De Academy kent morgen zijn officiële opening. Wanneer de opleidingen juist beginnen, is nog niet duidelijk, maar wel zeker is dat ze zullen doorgaan in vestigingen in Diest, Brugge en Antwerpen. Intussen worden ook workshops georganiseerd.

Jani werkt samen met make-upartiest en styliste Roberta Pellegriti en mental coach Inge Rock. "Deze Academie gaat over een verrijking van jouw persoonlijkheid. Vergeet alles wat je geleerd hebt. Wij gaan je leren om oplossingen te zoeken voor jezelf. Leren redeneren zonder regeltjes die bepalen wat wel en niet kan", luidt het.

Jani is bekend van de Vier- en Vijf-programma's "Zo man zo vrouw", "All you need is Jani", "Tour Deluxe" en "Jani gaat". Hij bracht vorig jaar "De tien geboden van Jani" uit, een boek met praktische kledingtips.