"Behekste" brouwerij Schepdaal op populaire Facebookpagina

De leegstaande brouwerij Eylenbosch langs de Ninoofsesteenweg in Schepdaal heeft sinds gisteren een plekje op de enorm populaire Facebookpagina "Haunted Attraction Online".

Op deze pagina, met meer dan 1 miljoen volgers, worden dagelijks meerdere foto's geplaatst van "behekste" gebouwen uit de hele wereld.

Het bijhorende verhaal dat een jongeman enkele jaren geleden het leven liet in brouwerij Eylenbosch in Schepdaal tijdens een spelletje airsoft, maakt het gebouw bij de vele fans van de pagina nog een pak mysterieuzer en dus ook "aantrekkelijker".

Met de brouwerij zijn trouwens al jarenlang grootse plannen. Bedoeling is het om te vormen tot woongelegenheden, met mogelijk ook plaats voor een horeca-zaak. Al lijkt dit, gezien het stadium van het dossier, voorlopig nog altijd verre toekomstmuziek.

Meest gelezen