"Ontvoering Madeleine door inbrekers laatste onderzoeksspoor"

De hypothese dat de Britse peuter Madeleine McCann ontvoerd is door inbrekers die zij had betrapt, is het laatste onderzoeksspoor van de Britse politie. Dat melden verschillende Britse kranten.

Madeleine verdween in mei 2007 net voor haar vierde verjaardag uit het vakantieappartement dat haar ouders in het Portugese Praia da Luz hadden gehuurd. Het ouderpaar zat toen wat verder in de Ocean Club met vrienden te eten. Van de Britse peuter is nog altijd geen spoor.

Eerder deze week meldde de Britse politie dat ze nog één onderzoeksspoor volgt, vooraleer het speurwerk naar de peuter af te ronden. Volgens Britse media onderzoekt de politie nu nog de hypothese dat Madeleine inbrekers zou hebben verrast toen die het appartementsblok doorzochten. Het zou gaan om drie mannen die een serie telefoontjes met elkaar pleegden rond het tijdstip dat het meisje verdween. Zij zouden eerder al minstens twee keer zijn verhoord.

Meest gelezen