Sportcommentator Peter Baert is overleden

Sportcommentator Peter Baert (52) is vanochtend overleden aan de gevolgen van een slepende ziekte. Hij begon zijn carrière bij de VRT en maakte in 1989 de overstap naar VTM.

"Als partner, zoon en familie van Peter, zouden we jullie willen meedelen dat Peter deze morgen van ons is heengegaan ten gevolge van zijn slepende ziekte", staat er op zijn Facebookpagina. Ook Play Sports, het sportkanaal van Telenet en een van de zenders waar Baert als autosportcommentator voor werkte, bevestigt het nieuws.

Baert begon zijn carrière bij de openbare omroep en ging in 1989 voor de sportredactie van VTM werken. Hij was ook een tijd actief bij TV Limburg en was presentator van "Pitstop TV". De gemotoriseerde sporten en langlaufen waren zijn specialiteiten. Hij werkte ook voor Eurosport en was tot vorige week nog te horen bij Play Sports. Tijdens de uitzending van de Formule E werd hij toen onwel.

Meest gelezen